tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Προσκυνηματική επίσκεψη στην Μονή Αγίας Παρασκευής από τους Προσκυνητές Αγίους Όρους Αλεξάνδρειας: Αναχώρηση και Πρόγραμμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίους Όρους Αλεξάνδρειας αποφάσισε την πραγματοποίηση προσκυνηματικής επίσκεψης στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής στο Μηλοχώρι Εορδαίας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 07:30 από το Δημαρχείο Αλεξάνδρειας με τουριστικό λεωφορείο, με την άφιξη στην Ιερά Μονή να προγραμματίζεται για τις 09:15. Κατά την επίσκεψη, θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός στο Καθολικό της Μονής, ακολουθούμενος από ξενάγηση, ενημέρωση και προσφορά καφέ. Οι κυρίες καλούνται να φορούν φούστες ή φορέματα.

Μετά την επίσκεψη στη Μονή, η ομάδα θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την μικρογραφία του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας στο χωριό Εμπόριο Εορδαίας. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούν προς την ταβέρνα του Καστανόδασου για γεύμα. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 15 Ευρώ ανά άτομο. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου καλούνται να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα για να κλείσουν θέση και να καταβάλλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6944445115

ΜΠΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 6983396988

ΑΓΙΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6989295917

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69