tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Επιθετικός σκύλος στην Παναγία Σουμελά

Σκύλος επιτίθεται απρόκλητα σε επισκέπτες στην Παναγία Σουμελά μας καταγγέλει επαγγελματίας φωτογράφος που βρέθηκε εκεί για να καλύψει τέλεση μυστηρίου. Σύμφωνα την καταγγελία, ο σκύλος έχει προκαλέσει αναστάτωση στους πιστούς που επισκέπτονται το ναό, με τις επιθέσεις του να γίνονται όλο και πιο συχνές.

Ένας φωτογράφος, ο οποίος κατέβαζε τον εξοπλισμό του στον χώρο, μας ανέφερε ότι δέχθηκε διπλή επίθεση από το ζώο. Όπως περιγράφει ο ίδιος, ο σκύλος τον πλησίασε ξαφνικά και, παρά την ψυχραιμία που επέδειξε, χρειάστηκε να κινηθεί γρήγορα και προσεκτικά για να αποφύγει τα δαγκώματα. "Ήταν ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό, και μόνο η ψυχραιμία μου με έσωσε", δηλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος σκύλος έχει αποτελέσει πρόβλημα και για άλλους επισκέπτες της περιοχής, καθώς υπάρχουν αρκετές αναφορές για παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν. Ο φόβος και η ανασφάλεια για την παρουσία του ζώου προκαλούν ανησυχία στους πιστούς που επισκέπτονται το ιερό μέρος για προσκύνημα.

Οι αρμόδιες αρχές καλούνται να λάβουν μέτρα για την ασφάλεια των επισκεπτών και την επίλυση του προβλήματος με το ζώο, πριν δημιουργηθούν σοβαρότερα ατυχήματα.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69