tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στον Μητροπολίτη

Το μεσημέρι της Παρασκευής, 30ης Αυγούστου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης (ΓΕΕΘΑ), Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, όπου και έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, Παντελεήμονα.

Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων καλωσόρισε θερμά τον Στρατηγό Χούπη στη Μητρόπολη της Βεροίας, εκφράζοντας την ειλικρινή του χαρά για την επίσκεψη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ να έχει δύναμη και σθένος στα καθήκοντά του, με την προστασία του πολιούχου και προστάτη της πόλης, Οσίου Αντωνίου του Νέου.

Στην ομιλία του, ο Μητροπολίτης τόνισε τη σημαντική συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην υπεράσπιση της πατρίδας και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Εκκλησίας στις Ένοπλες Δυνάμεις. Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι ο κλήρος της τοπικής Εκκλησίας προσεύχεται διαρκώς υπέρ του φιλοχρίστου Στρατού που προστατεύει τη χώρα, τόσο στην ξηρά, όσο και στη θάλασσα και στον αέρα.

Ο Στρατηγός Χούπης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τις θερμές ευχές και ζήτησε να συνεχιστούν οι προσευχές για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί με αφοσίωση την πατρίδα.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Μητροπολίτης Παντελεήμων τίμησε τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ με τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου, ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης για το έργο του. Επίσης, του προσέφερε την έκδοση της Μητροπόλεως «Ερατεινή Ημαθία» μαζί με άλλα αναμνηστικά, που θα του θυμίζουν την επίσκεψή του στην Βέροια.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69