tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Η σημασία της πειθαρχημένης τήρησης του Κ.Ο.Κ.: Ανθρώπινη, κοινωνική και οικονομική ευθύνη

Γράφει ο Ελευθέριος Βαλαβάνης

Λίγες σκέψεις για την οδική συμπεριφορά την πειθαρχημένη τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας(Κ.Ο.Κ).

Αγαπητοί.

Ως Ενεργός πολίτης και διατελέσας Δήμαρχος κατά την διάρκεια της θητείας μου συνεργάστηκα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και το Τμήμα Τροχαίας ιδιαίτερα με την ομάδα ΔΙΑΣ, όσοι υπηρέτησαν εκείνη την περίοδο ελπίζω θυμούντε, θέλω να αναφερθώ για την ανάγκη πειθαρχημένης τήρησης του Κ.Ο.Κ. για τους παρακάτω λόγους.

1. Ανθρωπιστικούς.

2. Κοινωνιολογικούς.

3. Ασφάλειας

4. Οικονομικούς.

Θέλω επίσης να αναφέρω ότι τα στελέχη των Αστυνομικών Διευθύνσεων, των Τμημάτων Τροχαίας τα οποία έχουν την υπηρεσιακή υποχρέωση του ελέγχου της τήρησης πειθαρχημένης οδικής συμπεριφοράς των πολίτων, δεν είναι εχθροί μας, δεν έχουν τιμωριτική πρόθεση κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, είναι και έτσι πρέπει να αναγνωρίζονται ως << οι φύλακες άγγελοι μας >> οδηγιών και πεζών πολιτών.

Έτσι πρέπει να τους αναγνωρίζουν και οι υπηρετούντες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οι οποίοι πρέπει με παρεμβάσεις τους να συνδράμουν στην τεχνική υποστήριξη τους πέραν αυτιών του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Πρέπει η Αυτοδιοίκηση να αναλάβει πρωτοβουλίες σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση, διοργάνωσης ημερίδων ενημέρωσης, εκδηλώσεων για την οδική συμπεριφορά των οδηγιών, χαρακτηρίζοντας και προωθώντας το μήνυμα για αυστηρή τήρηση του Κ.Ο.Κ και την ασφαλή οδήγηση.

Κατά συνέπεια μη παίζετε << Ρωσική Ρουλέτα>>με την ευτυχία σας και των οικογενειών σας.

Αγαπήστε ότι δεν θα προκαλέσει δυστυχία στις οικογένειες σας την πειθαρχία ,την σύναιση, την συνέπεια στην εφαρμογή των διατάξεων του Κ.Ο.Κ.

Αναλογιστείτε των ενδεχομένων κινδύνων και επιπτώσεων που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε εσείς και οι οικογένειες σας από την απείθαρχη και αλαζονική συμπεριφορά κατά την οδήγηση.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69