tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

«Βούλιαξε» από κόσμο το Σέλι

Το Σέλι, ο δημοφιλής ορεινός προορισμός, «βούλιαξε» από κόσμο την Τετάρτη 14 Αυγούστου, παραμονή του τοπικού πανηγυριού. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας και της τοπικής κοινότητας, περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες κατέκλυσαν την περιοχή, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ζωντανή και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η τεράστια προσέλευση προκάλεσε πρωτόγνωρες κυκλοφοριακές συνθήκες, με τα αυτοκίνητα να γεμίζουν όχι μόνο τα καθιερωμένα πάρκινγκ, αλλά και τον χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου και την αλάνα πριν το γήπεδο μπάσκετ, μετά από πρόταση της τοπικής Κοινότητας. Όσοι δεν κατάφεραν να βρουν θέση στάθμευσης στους προαναφερόμενους χώρους, αναγκάστηκαν να παρκάρουν στον δρόμο, με την ουρά των αυτοκινήτων να φτάνει έως και τρία χιλιόμετρα έξω από το Σέλι.

Φέτος, η πεζοδρόμηση του κέντρου της περιοχής αποδείχθηκε καθοριστική για τη βελτίωση της ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών. Επιπλέον, οι παρεμβάσεις της Τροχαίας με μονοδρομήσεις στους περιφερειακούς άξονες διευκόλυναν τη ροή της κυκλοφορίας και συνέβαλαν στην αποφυγή δυσάρεστων συμβάντων.

Σημαντική ήταν επίσης η συνδρομή της τοπικής Κοινότητας, η οποία εφοδίασε άτομα με φωσφοριζέ γιλέκα και φακούς για να υποστηρίξουν την Τροχαία στο δύσκολο έργο της καθοδήγησης των οδηγών στα σημεία στάθμευσης.

Το πανηγύρι στο Σέλι, που αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή της περιοχής, στέφθηκε με επιτυχία, προσφέροντας στους επισκέπτες μια αξέχαστη εμπειρία, ενώ η οργάνωση και η συνεργασία των τοπικών αρχών απέδειξαν για άλλη μια φορά την ικανότητά τους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις.

455288293 1817028635450831 4796706492148488075 n

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69