tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Προβολή ταινίας για την Παλαιστίνη διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο στη Νάουσα

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίστηκε και χθές το βράδυ το πρόγραμμα προβολών του Εργατικού Κέντρου της Νάουσας «Γιώργος Βουτυράς». Προβλήθηκε ταινία για την Παλαιστίνη την οποία παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον εργαζόμενοι, νέοι γυναίκες και συνταξιούχοι της Νάουσας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο αναφέρει:

"Το θέμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ καθώς συνεχίζεται η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού γ’ αυτό είναι αναγκαία η έκφραση αλληλεγγύης από το λαό και τους εργαζόμενους της Νάουσας .

Η πρωτοβουλία της ομάδας προβολών του εργατικού Κέντρου Ημαθίας έχει αγκαλιάσει το ενδιαφέρον πολλών νέων , οι οποίοι με μεγάλο ενδιαφέρον παραβρίσκονται στις προβολές αποδεικνύοντας έτσι τη σημασία που έχει να υπάρχει στη πόλη της Νάουσας ένα θερινό σινεμά και κινηματογράφος .

Πάνω σ’ αυτή την ανάγκη ψυχαγωγίας του λαού με περιεχόμενο που πατάει στη κοινωνική πραγματικότητα και τα βάσανα των λαών  , από την εκμετάλλευση και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους , το πρόγραμμα προβολών συνεχίζεται και την επόμενη Τετάρτη δίνοντας έτσι μια ευχάριστη και ουσιαστική διέξοδο στους κατοίκους της πόλης".

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69