tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Αδέσποτη σκυλίτσα στον Προμηθέα πολλαπλασιάζει τον πληθυσμό των αδέσποτων

Στην περιοχή του Προμηθέα, κοντά στην παιδική χαρά της οδού Φωκίωνος, ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό πρόβλημα έχει ανακύψει με την αύξηση του πληθυσμού των αδέσποτων σκύλων. Μια αδέσποτη σκυλίτσα, η οποία δεν έχει υποβληθεί σε διαδικασία στείρωσης, έχει ήδη κάνει μία γέννα, με αποτέλεσμα την αύξηση του αριθμού των αδέσποτων ζώων στην περιοχή κατά τουλάχιστον τέσσερα νέα κουτάβια. 

Αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, είναι πιθανό ο πληθυσμός των αδέσποτων σκύλων στην περιοχή να αυξηθεί εκθετικά, δημιουργώντας έναν ανεξέλεγκτο όχλο ζώων στον Προμηθέα μέσα στον επόμενο χρόνο. Η κατάσταση αυτή μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την κοινότητα, την υγεία των ζώων, και την ασφάλεια των περαστικών και των παιδιών.

Η σκυλίτσα είναι ιδιαίτερα φιλική και εξοικειωμένη με τους ανθρώπους, κάτι που διευκολύνει την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών. Το συνεργείο του δήμου, με την κατάλληλη προετοιμασία και προσοχή, μπορεί να αναλάβει την περισυλλογή της, να την στειρώσει και στη συνέχεια να την επαναφέρει στην περιοχή με ασφάλεια. Αυτή η παρέμβαση δεν θα συμβάλει μόνο στην πρόληψη της υπερπληθυσμιακής κρίσης αλλά και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των αδέσποτων σκύλων και των κατοίκων της περιοχής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69