BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Μεγάλος βραχίονας δένδρου έσπασε και έπεσε σε πάρκο του Προμηθέα στην Βέροια

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα σε πάρκο του Προμηθέα στην Βέροια, όταν ένας μεγάλος βραχίονας από δένδρο έσπασε και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, ο βραχίονας, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έσπασε και έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο δένδρο. Ευτυχώς, την ώρα του συμβάντος δεν περνούσε κανείς από το σημείο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, η οποία έφτασε στο σημείο με ειδικό εξοπλισμό για την απομάκρυνση του σπασμένου βραχίονα. Οι πυροσβέστες, με τη βοήθεια αλυσοπρίονου, ξεκίνησαν την κοπή του βραχίονα σε μικρότερα κομμάτια, προκειμένου να απεγκλωβιστεί το αυτοκίνητο.

dendro vraxionas2

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού του αυτοκινήτου ήταν σύντομη. Οι πυροσβέστες δούλεψαν συντονισμένα και με προσοχή, διασφαλίζοντας ότι δεν θα προκληθούν επιπλέον ζημιές στο όχημα ή σε άλλες υποδομές του πάρκου. Τελικά, το αυτοκίνητο απεγκλωβίστηκε με επιτυχία και ο ιδιοκτήτης του διαπίστωσε τις υλικές ζημιές.

Το περιστατικό αυτό φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για τακτικούς ελέγχους και συντήρηση των δέντρων σε δημόσιους χώρους, ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους επικίνδυνα συμβάντα.

Το συγκεκριμένο συμβάν ευτυχώς είχε μόνο υλικές ζημιές και κανένα ανθρώπινο τραυματισμό.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69