tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Ενημέρωση με θέμα την κακοποίηση ηλικιωμένων στο ΚΑΠΗ Βέροιας

Το Κέντρο Υγείας Βέροιας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας πραγματοποίησε Δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με θέμα “ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ” τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Β΄ ΚΑΠΗ Βήματος Αποστόλου Παύλου Δήμου Βέροιας.

Η Κοινωνική Λειτουργός του ΚΥ Βέροιας Σταμάτη Θεοφανή μίλησε για τις μορφές και τα σημάδια της βίας κατά των ηλικιωμένων, ώστε να μπορούν οι ίδιοι να αναγνωρίζουν και να αμφισβητούν καταστάσεις και πρακτικές άσχημης μεταχείρισης για τον εαυτό τους και για τους άλλους. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη οι ηλικιωμένοι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας και να απολαμβάνουν τα δικαιώματά τους. Αφού εξήγησε για ποιούς λόγους παραμένει ένα κρυφό πρόβλημα και δεν αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση, τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε για μια κοινωνία μακριά από την κακοποίηση, δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες για την παροχή υποστήριξης σε ηλικιωμένους θύματα κακοποίησης.

Τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρακολούθησαν με μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον την ομιλία. Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση και οι ηλικιωμένοι κατέθεσαν τα σχόλια τους για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα καθώς και τις προτάσεις τους για νέες δράσεις που αφορούν την τρίτη ηλικία.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69