tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Άσκησης πολιτικής προστασίας στο Προσκοπικό Κέντρο στην Καστανιά

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς φιλοξενήθηκε διοργάνωση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας με θέμα την διενέργεια άσκησης πολιτικής προστασίας για την αντιπυρική περίοδο 2024.

Στην άσκηση επί χάρτου ΑΕΧ συμμετείχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας με το ανώτερο στελεχικό της δυναμικό, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, το τμήμα Τροχαίας Βεροίας, η διεύθυνση Δημοσίας Υγιεινής και Κοινωνικής Προστασίας, το δασαρχείο Βέροιας, η Διεύθυνση Δασών, η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ημαθίας, το ΕΚΑΒ, ο ΔΕΔΔΗΕ, η 1η Μεραρχία Πεζικού καθώς και εθελοντές όπως η Λέσχη Εφέδρων Βέροιας (ΛΕΦΕΔ), ο σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών (ΕΡΒΑΝ), το αρχηγείο του Προσκοπικού Κέντρου Καστανιάς και στελέχη των Προσκόπων Βέροιας.

Ένα από τα σενάρια που εξετάστηκαν προέβλεπε φωτιά που κατευθύνεται προς το Προσκοπικό Κέντρο και την ανάγκη εκκένωσης του, οπότε ο αρχηγός ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα μέτρα που κατά περίπτωση λαμβάνονται, τις οδούς διαφυγής και άλλες πολλές λεπτομέρειες.

Στην διάρκεια της ανάπτυξης των σεναρίων οι παρευρισκόμενοι ενημέρωσαν για τις δυνατότητες των φορέων που εκπροσωπούσαν, τα μέτρα που λαμβάνονται και πολλές ακόμη λεπτομέρειες που δεν κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούν.

Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης είχε ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Βεργώνης και οι συνεργάτες του.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69