tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

super course

Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία»

Μετά από πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» Νίκος Καρατόλιος παρουσίασε σήμερα στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027 το έργο του Συλλόγου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ένταξης της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στο ΕΣΠΑ 2021- 2027.

Η πρόσκληση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει στους προσκεκλημένους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα αρμόδια Υπουργεία και τους φορείς, τις καλές πρακτικές που χρηματοδοτήθηκαν με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια και πλέον θεωρούνται ώριμα για τη συνέχιση της χρηματοδότησής τους και στο νέο ΕΣΠΑ, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην ομιλία του.

Ο κ. Καρατόλιος παρουσίασε τις δομές προστασίας του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και τα οφέλη που προσκόμισε η Πρωτοβουλία για το Παιδί και κατ’ επέκταση τα παιδιά και οι οικογένειες που βρίσκονται υπό την φροντίδα της με την ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Η συνεδρίαση έκλεισε με την πρόοδο της υλοποίησης του Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 2021-2017 από την Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας Αγγελική Ωραιοπούλου και την Προϊσταμένη της Μονάδας Α2 Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Πράξεων Στέλλα Αικατερινιάδου.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69