tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έξι νέοι συμβολαιογράφοι στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Βέροιας

Με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, διορίζονται συμβολαιογράφοι στην περιφέρεια του Ειρηνοδικείου Βέροιας οι:

1. Δημήτριος Μανωλίδης του Γεωργίου και της Αλεξάνδρας, δικηγόρος, με βαθμό επιτυχίας 76,50, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση της παραιτηθείσας Αλεξάνδρας Ράπτου.

2. Σοφία Καψάλη του Χρήστου και της Αικατερίνης, δικηγόρος, με βαθμό επιτυχίας 70,64, η οποία καταλαμβάνει τη θέση της παραιτηθείσας Φωτεινής Παπαδοπούλου.

3. Μαρία Γκόλτσιου του Αστερίου και της Κατίνας, δικηγόρος, με βαθμό επιτυχίας 66,88, η οποία καταλαμβάνει τη θέση της μετατεθείσας Άννας Συμεωνίδου.

4. Γεωργία Σφήκα του Δημητρίου και της Στέλλας, δικηγόρος, με βαθμό επιτυχίας 60,89, η οποία καταλαμβάνει τη θέση της μετατεθείσας Αναστασίας Ζιόκαρη.

5. Νικόλαος Ταρνατώρος του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, δικηγόρος, με βαθμό επιτυχίας 59,75, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση της μετατεθείσας Νίκης Σφεληνιώτη.

6. Ζαφειρούλα Σαπουνίδου του Βασιλείου και της Ελένης, δικηγόρος, με βαθμό επιτυχίας 56,75, η οποία καταλαμβάνει τη θέση του μετατεθέντος Κωνσταντίνου Παπαναστασίου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69