tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με το πρώτο βραβείο τιμήθηκε η ερευνητική πτυχιακή εργασία της Βεροιώτισας φυσικοθεραπεύτριας Μαρίας Πετρομελίδου

Από την Παρασκευή 1/12 έως την Κυριακή 3/12/2023 πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα, το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Στην έναρξη της τελετής έγιναν τιμητικές βραβεύσεις που αφορούσαν στο 30ο Συνέδριο που διεξήχθη το Μάιο του 2022 στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Φυσικοθεραπεία και Διεπιστημονική Διαχείριση των Σύγχρονων προκλήσεων».

 

petromelidu 1

Είναι μεγάλη η χαρά μου γιατί μεταξύ πολυάριθμων επιστημονικών ανακοινώσεων, πάνω από 650 επιστήμονες έχουν υπογράψει τις εργασίες που παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο, διακρίθηκε και άξια τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο «Ι. Τσακωνιάτης» η ερευνητική πτυχιακή εργασία της Μαρίας Πετρομελίδου, τότε φοιτήτριας και τώρα μέλους του Π.Τ. Φυσικοθεραπευτών Ημαθίας. Η Μαρία είναι κόρη της φιλολόγου Λένας Πασιοπούλου και του, επίσης, φιλολόγου Βασίλη Πετρομελίδη.

Το θέμα της εργασίας ήταν οι «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΡΗΞΗ ΠΧΣ, ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ». Ένα άρτια καταρτισμένο ερωτηματολόγιο και ένα πλήρες δείγμα αθλητών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Super League από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ αποτέλεσαν τη βάση της εργασίας. Με επιστημονική αρτιότητα και ενσυναίσθηση πολύπειρου επαγγελματία, απέδωσε ένα πόνημα που αξιολογήθηκε από την αρμόδια επιτροπή πιο ψηλά και από εργασίες ανθρώπων με μεγαλύτερο επιστημονικό και επαγγελματικό υπόβαθρο.

petromelidu 2

Η Μαρία δεν ήταν εκεί για να παραλάβει το βραβείο της, κάτι που έκανα εγώ για λογαριασμό της. Βρίσκεται στη Μαδρίτη όπου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην «Αθλητική Φυσικοθεραπεία» στο πανεπιστήμιο της Ρεάλ Μαδρίτης, πρώτη στο τμήμα της. Αυτό το διάστημα είναι Head of Physio στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ράγιο Βαγιεκάνο ενώ παράλληλα εργάζεται σε μια κλινική αποκατάστασης αθλητών.

Μαρία, σου εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσεις να κερδίζεις διακρίσεις, να τιμάς τον Σύλλογό μας και να εκπληρώνεις κάθε σου όνειρο!”, αναφέρει ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Φυσικοθεραπευτών Ημαθίας, Παναγιώτης Παλπάνας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69