tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τον Μάκη Ζιώγα βράβευσε η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας

Την ‘ψυχή’ του σωματείου του βράβευσε η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας στην εκδήλωση που διοργάνωσε την Τετάρτη, εν όψει της εορτή των πολιούχων της Συντεχνίας, Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ.

Στον επαγγελματία κρεοπώλη Μάκη Ζιώγα, τον επί 30 έτη ταμία της Συντεχνίας, εκλεγμένο μέλος στο 25μελές ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών και Πρόεδρο στην τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την μακροχρόνια προσφορά του στον κλάδο του κρέατος.

syntexn kreop makis 1

Στην εκδήλωση, που περιλάμβανε γεύμα στις “Φλαμουριές, το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της Συντεχνίας, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπολών και μέλος στο ΔΣ της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, Νίκος Κακαφίκας, μέλη της Συντεχνίας, επαγγελματίες του κλάδου κι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, καθώς επίσης εκπρόσωποι της δημοτικής και περιφερειακής αρχής.

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπολών και μέλος στο ΔΣ της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, Σάββας Κεσίδης.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ημαθίας, ενώ τα γλυκά προσέφερε το ΚΕΚ ΓΝΩΣΗ.

 

Φωτογραφίες: Χάρης Καφτεράνης

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69