BANNER ME POS 987x100px

tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά στη φιλόξενη Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Παλατιτσίων

Το απόγευμα τoυ Σαββάτου, 4ης Νοεμβρίου, η αδελφότητα της Ιεράς Μονής των Αγίων Πάντων Παλατιτσίων υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης  Πλάτωνα κατόπιν προσκλήσεως του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονος.

Μετά τη σχετική δέηση στο καθολικό της Ιεράς Μονής, η Καθηγουμένη Γερόντισσα Χριστοδούλη καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Λαγκαδά και αναφέρθηκε στους πνευματικούς δεσμούς που συνδέουν την Ιερά Μονή με την Ιερά νήσο της Πάτμου, από όπου έλκει την καταγωγή του και ο φιλοξενούμενος Μητροπολίτης.

Με λόγους αδελφικής αγάπης, ο Μητροπολίτης Παντελεήμων καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Λαγκαδά στην γυναικεία Ιερά Μονή, η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε αποτελεί έναν πνευματικό πνεύμονα της επαρχίας μας. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πλούσιο έργο που επιτελούν οι αδελφές της Ιεράς Μονής, οι οποίες πάντοτε παρέχουν αβραμιαία φιλοξενία στους προσκυνητές.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και ο ίδιος στη σχέση του με το ιερό νησί της Πάτμου και τον μακαριστό Μητροπολίτη Τράλλεων κυρό Ισίδωρο με τον οποίο διατηρούσε φιλικούς και πνευματικούς δεσμούς.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Πλάτωνας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή και ευχήθηκε οι έφοροι και προστάτες της ιεράς νήσου, της Πάτμου, ο Ευαγγελιστής Ιωάννης και ο Όσιος Χριστόδουλος να ενισχύουν πνευματικά τις αδελφές και να ευλογούν τους ευλαβείς προσκυνητές.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69