tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αντιπροσωπεία του Αθλητικού Σωματείου ΑΜΕΑ "Αιγές" σε σχολεία της Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου μια ομάδα αθλητών και αθλητριών του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες Ημαθίας "Αιγές" συνοδευόμενοι από την πρόεδρο του σωματείου επισκέφτηκαν το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας όπου δύο τμήματα των σχολείων συμμετέχουν στο πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει με τα σχολεία της Ημαθίας..

"Μιλήσαμε για την αναπηρία, για την ενσυναίσθηση, για την συμπερίληψη και την συνύπαρξη των μαθητών τυπικής εκπαίδευσης και ατόμων με αναπηρίες.
Διαβάσαμε το αγαπημένο μας παραμύθι "Η Ποντικινα η Πικασινα", μιλήσαμε για την εσωτερική δύναμη της ψυχής, για τα όνειρα και τους στόχους των παιδιών μας και των μαθητών. Μιλήσαμε επίσης για την προσβασιμότητα και για το πόσο προσβάσιμο είναι το σχολείο τους στα άτομα με κινητική αναπηρία.

Στη συνέχεια ακολούθησαν βιωματικές δράσεις συνύπαρξης όπου όλοι μαζί ζήσαμε μοναδικές στιγμές.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μεγάλο event που θα διοργανώσουμε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρίες με πολλές εκπλήξεις για τα τμήματα των σχολείων που θα συμμετέχουν" αναφέρει η ανακοίνωση.

398004296 752259980045649 7451064477994091121 n

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69