tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μητροπολίτης Βεροίας προς εκλέκτορες: Ψηφίστε με για Θεσσαλονίκης

Τον πλέον ηχηρό και επίσημο τρόπο επέλεξε για να εκδηλώσει ανοιχτά την υποψηφιότητα του για τον θρόνο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, ο μητροπολίτης Βεροίας Παντελεήμων.

Μέσω μιας τρισέλιδης επιστολής προς τους εκλέκτορες, τα μέλη της Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο 78χρονος ιεράρχης πιστώνει στον εαυτό του τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης όσο εκείνος υπηρετούσε εκεί όπως για παράδειγμα την διαχείριση των καταστροφών του μεγάλου σεισμού, την επιστροφή του ιερού λειψάνου του Οσίου Δαβίδ αλλά και αυτήν του λειψάνου του Μυροβλήτη Πολιούχου της.

Ξεκινώντας με μια παλαιότερη προτροπή του νυν Αρχιεπισκόπου που ως μητροπολίτης Θηβών του είχε προτείνει να διεκδικήσει τον θρόνο της Θεσσαλονίκης, ο επί δυο δεκαετίες τώρα μητροπολίτης Βεροίας ξετυλίγει το σκεπτικό του, σύμφωνα με το οποίο η υποψηφιότητά του είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός πως ο μητροπολίτης Παντελεήμων παρουσιάζει την υποψηφιότητα του ως αποτέλεσμα υπακοής στην προτροπή του τότε Θηβών Ιερωνύμου.

Πηγή: https://orthodoxia.info/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69