tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Η διακεκριμένα σεφ Κική Εμμανουηλίδου στον διαγωνισμό πίτας στη Νάουσα

Η Κική Εμμανουηλίδου, μια κορυφαία σεφ με διακρίσεις παγκοσμίως και συγγραφέας πάνω από 60 βιβλίων μαγειρικής με εξειδίκευση στην παραδοσιακή πίτα έρχεται στη Νάουσα για να αποτελέσει μέρος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού πίτας που θα γίνει το Σάββατο 02/09 και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας!

Η Κική Εμμανουηλίδου είναι μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας και της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας-Θράκης (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.).

Σπούδασε οικονομικά, αλλά την κέρδισε η μαγειρική. Έχει γράψει και έχει επιμεληθεί περίπου 60 βιβλία μαγειρικής, πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφραστεί στην αγγλική και ρώσικη γλώσσα.

Οι συνταγές της παρουσιάζονται από την ίδια σε εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Έχει διατελέσει κριτής σε διαγωνισμούς σε σχολές μαγειρικής.
Κατέκτησε την 8η θέση στον κόσμο, σε παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής που πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια της Αμερικής, με παραδοσιακή συνταγή εκατό (100) χρόνων, από τις αλησμόνητες πατρίδες. Έχει τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69