tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Κένταυρος: Εκδρομή στην στην Water Land

Μία ακόμη πολύ πετυχημένη εκδρομή έκανε ο Α.Σ.Π.Τ. ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ ΝΆΟΥΣΑΣ την Δευτέρα 28 Αυγούστου στην Water Land. Μικροί και μεγάλοι γίνανε ένα και απόλαυσαν τα παιχνίδια στο νερό, τις τσουλήθρες και το πολύ ευχάριστο περιβάλλον.

Η εκδρομή έγινε μετά από ένα πολύ εποικοδομητικό καλοκαίρι με το ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ Mountain Summer Camp που έγινε στις κορυφές και στα μονοπάτια του Βερμίου προσφέροντας ερεθίσματα για ορειβατική παιδεία αλλά και προπόνηση σε ποιοτικό περιβάλλον, με εκδρομές και εκτός όπως το rafting στον Βοϊδομάτη στην Ήπειρο αλλά και την κατάβαση του Πηνειού με κανό - καγιάκ μέχρι το Δέλτα του.

Στην συνέχεια του καλοκαιριού ο ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ πήγε στην θάλασσα στην κατασκήνωση Happy Days στην Χαλκιδική με πλήθος δραστηριοτήτων και φυσικά θάλασσα και ενεργητική ξεκούραση και τέλος έγινε η εκδρομή στην water land .

Την εβδομάδα που μας έρχεται τρέχει καινούργια εκδρομή για οικογένειες το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου με ένα υπέροχο κατασκηνωτικό διήμερο στο Βέρμιο λίγο πριν την έναρξη των σχολείων,

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69