tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Mountain bike από το Κένταυρος Mountain Summer Camp και όχι μόνο

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών έγινε η δράση του ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ mountain Summer camp   το Σάββατο 1 Ιουλίου που αφορούσε την ορεινή ποδηλασία.

Οι διεθνώς πιστοποιημένοι στην ορεινή ποδηλασία (MTB leaders) : Γιώργος Καισαρίδης και Σοφία Τρεμπελή έδειξαν στην πράξη στα παιδιά που πήραν μέρος Σωματομετρικές ρυθμίσεις, τεχνικές οδήγησης σε ορεινό και χωμάτινο τερέν, στάσεις οδήγησης κ.α. Μίλησαν  επίσης για την οδηγική συμπεριφορά και την ασφάλεια τόσο στο βουνό αλλά και μέσα στην πόλη. Το  feed back της ημέρας ήταν πολύ δυνατό ,αφήνοντας τα παιδιά ενθουσιασμένα.

Η Σοφία και ο Γιώργος μέσω του "ΚΕΝΤΑΎΡΟΣ Mountain Summer Camp" αναπτύσουν οικολογική και φυσιολατρική συνείδηση σε όλους όσους συμμετέχουν στο πολύ πετυχημένο project που χρόνια τώρα μαθαίνει στον κόσμο που παίρνει μέρος,να γνωρίσει το βουνό μας και να αποκτήσει ορειβατική παιδεία, ιδίως στα μικρά παιδιά που δεν είναι μόνο από την Νάουσα αλλά από διάφορες περιοχές της χώρας μας ακόμη και από το εξωτερικό.

Μία προσπάθεια που δίνει πολλές φορές ένα μπουστάρισμα στο βουνό και τον  τουρισμό βουνού στην περιοχή μας από έναν άνθρωπο που έχει επενδύσει πολλά στην εκπαίδευση και σε σχολές βουνού. Ο Γιώργος Καισαρίδης  επαγγελματίες βουνού, mountain leader  με εκπαίδευση IML( international mountain leader ), μέλος της Hellenic Mountain Leaders Association, ποντάρει πολλά στην εξωστρέφεια και σε μια άλλη αντίληψη δημιουργώντας προϋποθέσεις, μεγαλώνοντας και εκπαιδεύοντας τον αυριανό πεζοπόρο, ορειβάτη, φυσιολάτρη, άνθρωπο της φύσης αλλά και ξεναγώντας ενήλικες στον μαγικό κόσμο των βουνών ,όχι μόνο στο Βέρμιο αλλά και σε άλλα βουνά σε όλη την Ελλάδα.

 Έχει μιλήσει πολλές φορές για τα βουνά σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα  , έχει δημοσιεύσει άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και είναι μέλος της επιτροπής ανάπτυξης του ορειβατικού Ski στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης.

Μαζί του τις περισσότερες φορές η αχώριστη συνεργάτης του, η σύζυγος του Σοφία Καισαρίδη αλλά και τα παιδιά τους Βασίλης και Χρήστος, σε μια άλλη προσέγγιση ζωής.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69