tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σύγχρονη δομή για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς θα αποκτήσει ο Δήμος Αλεξάνδρειας

γκρίθηκε και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΧΙΙ, η πρόταση του Δήμου Αλεξάνδρειας για τη «Διαμόρφωση και επισκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας, προμήθεια εξοπλισμού και παροχή υπηρεσιών για την υλοποίηση των επιχειρησιακών προγραμμάτων του άρθρου 10 του ν.4830/2021» συνολικού προϋπολογισμού 431.199,99 €.

Μετά την έγκριση της πρότασης του Δήμου Αλεξάνδρειας για τη “Διαμόρφωση και επισκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας” , ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε τα παρακάτω:

“Το νέο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του οποίου η κατασκευή θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες, αποτελεί οριστική και σύγχρονη λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Δήμος μας.

Οι εγκαταστάσεις θα αναβαθμιστούν σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους κανόνες που ισχύουν σήμερα, με συνέπεια τον ακόμα μεγαλύτερο εκσυγχρονισμό των υποδομών του Δήμου μας. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα του συνολικού μας σχεδιασμού που πραγματοποιείται με μεθοδικότητα και συνέπεια για την ανάπτυξη της φιλοζωϊκής κουλτούρας στο Δήμο μας.

Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και συνεχίζουμε”.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69