tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τιμήθηκε στην Θεσσαλονίκη η πρόεδρος της ΜΑμΑ Ελένη Στεφανάκη

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο, Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς ,τιμάει κάθε χρόνο στη γιορτή της Μητέρας, μανούλες που δίνουν ένα ιδιαίτερο αγώνα ζωής και πίστης για τα παιδιά τους .

Φέτος επέλεξε να βραβεύσει την πρόεδρο της ΜΑμΑ Ελένη Γεωργιάδου- Στεφανάκη για το έργο της και την προσφορά της, που ανακουφίζει παιδιά και ενήλικες στο φάσμα του αυτισμού καθώς και στις οικογένειές τους που διαβιούν στο νομό Ημαθίας .

Η κυρία Στεφανάκη αφιέρωσε την τιμητική πλακέτα στα παιδιά του συλλόγου Μ.Α.μ.Α ,στον αυτιστικό έφηβο γιο της που της δίνει δύναμη να συνεχίζει, στα αδέρφια των παίδων με αυτισμό που είναι οι αφανείς ήρωες, στις μανούλες του συλλόγου Μ.Α.μ.Α που έχουν κοινό στόχο και όραμα και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το καλό των παιδιών και στη Μελίνα Κακουλίδου, μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Έκλεισε το λόγο της με την ευχή το κράτος να συμπαρασταθεί στις μάνες αλλά και στο γονεϊκό κίνημα που καλύπτει τα κενά του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των Τιμών στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης. Τιμήθηκαν μάνες που δίνουν έναν ιδιαίτερο αγώνα για τα παιδιά τους, διευθύντριες των Παιδογκολογικών κλινικών της πόλης της Θεσσαλονίκης, υπερπολύτεκνες και άλλες μανούλες πραγματικά αγωνίστριες της κοιλιάς και της καρδιάς!

Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης,η βουλευτής Έλενα Ράπτη, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ,εκπρόσωποι της Αστυνομίας, εκπρόσωποι συλλόγων ,φίλοι και υποστηρικτές του έργου που επιτελεί ο σύλλογος ‘Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης’.

Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου

Οι φίλες και φίλοι του συλλόγου, μπορούν να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mamaver.gr https://www.mamaver.gr/enimerosi/deltia-typou/255-13-5-23, και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς της επίδειξης μόδας,που πραγματοποιήθηκε στις 13/05/2023.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69