tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος: Συγκέντρωση γάλακτος μακράς διαρκείας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, Δριστάς Στέφανος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος, καλούν όλους τους πολίτες να ενισχύσουν το έργο του, προσφέροντας γάλα μακράς διαρκείας, το οποίο θα διατεθεί σε ωφελούμενες οικογένειες της δομής.

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (World Milk Day) εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, προκειμένου να αναδείξει την τεράστια αξία του γάλακτος στην υγεία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού παγκοσμίως.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ και η σχετική εκδήλωση καθιερώθηκε το 2001.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, στην Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 08:00 – 16:00 (Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2333053071-2) και στα καλάθια που είναι τοποθετημένα στα super market – DISCOUNT – ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΠΙΤΣΙΑΣ – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ .

Υπενθυμίζεται πως το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69