tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σύλλογος Πολυτέκνων Ημαθίας: "Η λύση των προβλημάτων μας έμεινε στις υποσχέσεις"

Από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Μετά τα δελτία Τύπου που εκδώσαμε από το Σύλλογο  Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας  στις 3 Ιουνίου και 1 Αυγούστου  2022,όπου αναφέραμε αναλυτικά τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών αλλά και ενημερώσαμε αναλυτικά την τοπική πολιτική ηγεσία για τα προβλήματα των πολυτέκνων περιμέναμε  από τους κατέχοντες εξουσία και θέσεις ευθύνης, να ενεργοποιηθούν και να δώσουν με γενναιότητα λύσεις στα αιτήματα των πολύτεκνων οικογενειών.

Πέρασαν πολλοί μήνες και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας, ότι οι υποσχέσεις  έμειναν και μένουν υποσχέσεις  ενώ τα πραγματικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για τον πληθυσμό του νομού μας δεν είναι καθόλου ελπιδοφόρα, καθώς  δυστυχώς φαίνεται ξεκάθαρα η γήρανση του πληθυσμού, η φυγή των πολιτών σε διάφορες χώρες για εξεύρεση εργασίας και η αδυναμία να δημιουργήσουμε ως Ημαθιώτικη κοινωνία πολυμελείς  οικογένειες.

Η Ελλάδα είναι από τις λίγες πλέον χώρες  που παραμένει χωρίς κεντρική κατεύθυνση για δημογραφική πολιτική και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για κάτι σχετικό, ενώ τα μέτρα στήριξης των πολυτέκνων έχουν μείνει στις καλές προθέσεις.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε δεκάδες μέτρα χωρίς οικονομικό ή πολιτικό κόστος(ήδη αναφέραμε πάρα πολλά στα προηγούμενα δελτία τύπου) αλλά δυστυχώς άτολμα είναι όλα τα νομοσχέδια για τη στήριξη της οικογένειας και δεν δίνουν καμία ανάσα στους πολύτεκνους. Παράδειγμα το τελευταίο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας που ήρθε στη Βουλή, και «ξεχνά» να επαναφέρει τις μετεγγραφές των παιδιών των πολυτέκνων χωρίς κριτήρια, όπως ίσχυαν για 30 χρόνια, χωρίς να δημιουργείται κανένα απολύτως πρόβλημα στους άλλους φοιτητές.

Με την παρούσα ανοικτή επιστολή επιθυμούμε να ενημερώσουμε για μια ακόμη φορά όλους τους πολύτεκνους αλλά και κάθε  Έλληνα  ότι η Ελλάδα κινδυνεύει και δεν θα υπάρχει αύριο για την πατρίδα μας  χωρίς ελληνόπουλα. Θέλουμε ηγεσία και ηγέτες που πραγματικά  στηρίζουν την οικογένεια, τον βασικό πυλώνα της ύπαρξης και προόδου της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69