tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με λαμπρότητα ο Εσπερινός της Αγάπης σε Βέροια και Νάουσα

Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου το πρωί τελέστηκε με λαμπρότητα στην Βέροια ο Εσπερινός της Αγάπης προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμονος και με τη συμμετοχή των κληρικών της πόλεως. 

Προ του Εσπερινού προηγήθηκε η ένδυση του Αρχιερέως στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, όπου εν συνεχεία τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης.

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού το αναστάσιμο μήνυμα του Ευαγγελίου ακούστηκε κατά την παράδοση σε πολλές ξένες γλώσσες, ενώ στο τέλος ο Μητροπολίτης Παντελεήμων μοίρασε σε όλους το πασχαλινό αβγό, ευχόμενος με τη χάρη του Αναστάντος Κυρίου να πορευθούμε στη ζωή και να αγωνισθούμε ώστε να νικήσουμε τα πάθη και τις αδυναμίες μας, για να ζούμε πάντοτε μέσα στη χαρά και το φως της Αναστάσεως, αναστημένοι και εμείς μαζί με τον Αναστάντα Σωτήρα και Λυτρωτή μας. 

Την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Παντελεήμων χοροστάτησε, όπως κάθε χρόνο, στον Εσπερινό της Αγάπης στην Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Ναούσης παρουσία των αδελφών της Ιεράς Μονής και ευλαβών προσκυνητών.

Στο τέλος του Εσπερινού μοίρασε σε όλους το πασχαλινό αβγό και ευχήθηκε το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου να αντηχήσει και φέτος στα μήκη και στα πλάτη του κόσμου όχι ως ανάμνηση ενός θαυμαστού γεγονότος που συνέβη πριν από είκοσι αιώνες, αλλά ως μία διαρκής πραγματικότης, στην οποία καλούμεθα όλοι να μετέχουμε, όχι εφάπαξ αλλά καθημερινά και σε όλη μας τη ζωή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69