tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πώς θα λειτουργήσει η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Βέροιας το Πάσχα

Η υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακυκλώσιμων Υλικών του δήμου Βέροιας τις ημέρες αργίας της Μεγάλης Εβδομάδας, τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας, εκτός του Μεγάλου Σαββάτου που θα λειτουργήσει στο σύνολό της, για την κάλυψη των αναγκών αποκομιδής απορριμμάτων και συλλογής των ανακυκλώσιμων υλικών.

"Παρακαλούμε τις ημέρες αργίας, που η υπηρεσία θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, τα απορρίμματα και οι ανακυκλώσιμες συσκευασίες να διατηρηθούν στις οικίες ή να οδηγούνται στους πλησιέστερους διαθέσιμους κάδους. Επισημαίνεται ότι, απαγορεύεται η απόθεση απορριμμάτων εκτός των κάδων.

Επίσης απαγορεύεται η απόθεση, πλησίον των κάδων, στα πεζοδρόμια ή σε κοινόχρηστους χώρους, ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και μπαζών.

Για τη διαχείρισή τους μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπηρεσία καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα 23313 50634 ή 69730074801.

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω συστάσεων, αφού η διατήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Δήμο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας" αναφέρει η ανακοίνωση της υπηρεσίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69