tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα του ΚΑΠΗ Νάουσας

Το Σάββατο 1η Απρίλιου του 2023 πραγματοποιήθηκε  ημερήσια εκδρομή στην πόλη της Ξάνθης  με την συμμετοχή  των μελών όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Νάουσας . Τα μέλη των ΚΑΠΗ ξεναγήθηκαν στα ιστορικά  μνημεία της πόλης ,περιηγήθηκαν στην τοπική αγορά και απόλαυσαν  τοπικά εδέσματα και στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς .

kapi lampades

Λαμπάδες για το Πάσχα

Το Τμήμα Εργοθεραπείας των ΚΑΠΗ του Δήμου Νάουσας εν όψη της επερχόμενης εορτής του Πάσχα ,κατασκεύασε  πασχαλινές λαμπάδες και  άλλα περίτεχνα αντικείμενα  με την τεχνική ντεκουπάζ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του τμήματος θα συνεχιστεί με την δημιουργία νέων  δράσεων και λειτουργεί  κάθε Τετάρτη στις 10:30 π.μ. στην Νάουσα ενώ ανάλογα προγράμματα θα γίνουν και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ .

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μπορούν να καλέσουν την υπεύθυνη του τμήματος Προϊστάμενη Κοινωνικής Μέριμνας και 3ης ηλικίας  Κα Ασίκη Σουλτάνα στο τηλ 2332052039  

kapi xoros7

Εκμάθηση χορών

Στο χώρο του ΚΑΠΗ Νάουσας  λειτουργεί ομάδας εκμάθησης παραδοσιακών χορών . Η ομάδα κάνει πρόβες κάθε Τρίτη στις 10:30 π.μ. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν ,μπορούν να καλέσουν την Προϊστάμενη Κοινωνικής Μέριμνας και 3ης ηλικίας  Κα Ασίκη Τάνια στο τηλέφωνο 2332052039.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69