tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βασιλόπιτα και ολομέλεια της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων στην Καστανιά

Με υπέροχο καιρό και ανέλπιστα καταπληκτική θέα προς την κοιλάδα του Αλιάκμονα και το οροπέδιο της Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 η προγραμματισμένη ολομέλεια και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΠ Βέροιας στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς.

Το φλουρί βρήκε στο κομμάτι του και αναδείχτηκε τυχερός της χρονιάς το νέο και δυναμικό μέλος της Ένωσης Χρήστος Εμπορίδης. 

Κατά την διάρκεια της ολομέλειας που ακολούθησε, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων μελών, παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός του 2022 και έγινε ενημέρωση για τον προϋπολογισμό του 2023 από την υπαρχηγό οικονομικών Μερόπη Τσέλιου.

Ο απολογισμός δραστηριοτήτων της Ένωσης για το 2022 παρουσιάστηκε από τον υπαρχηγό δραστηριοτήτων Σωτήρη Τσέλιο, ο οποίος πρότεινε και δραστηριότητες για την σύνταξη και ολοκλήρωση του προγραμματισμού δράσεων του 2023.

Από τον αρχηγό Νίκο Ουσουλτζόγλου, έγινε ενημέρωση για την συνάντηση Παλαιών Προσκόπων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Σίνδο στις 8/1/2023 και παρουσιάστηκαν σκέψεις για την πορεία και τον τρόπο οργάνωσης δραστηριοτήτων της Ένωσης.

Η ολομέλεια ολοκληρώθηκε σε αδελφικό Προσκοπικό κλίμα, αφού συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν την Ένωση και έκλεισε με αποφάσεις για ενέργειες και δραστηριότητες.

Ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα με νοστιμότατα εδέσματα που ψήθηκαν πάραυτα, και κρασί που ζέστανε την ομήγυρη μαζί με το αναμμένο τζάκι.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αναπληρωτής έφορος Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ανέστης Παντελίδης, οι αρχηγοί και εκπρόσωπος των τριών Προσκοπικών Συστημάτων της Βέροιας Αργυρώ Πιστοφίδου, Μαρία Γκασνάκη και Γιώργος Κυβεντίδης, ο υπαρχηγός του Προσκοπικού Κέντρου Ηλίας Βαϊνάς και μέλη της ΕΠΠΒ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69