tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25-1-2023 στις 18.00 στο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης Αλεξάνδρειας η ενημερωτική εκδήλωση ευαισθητοποίησης με θέμα : «Η κλιματική αλλαγή. Το σήμερα και το αύριο του Πλανήτη».

Μετά από την αρχική εισήγηση του Διευθυντή του Σχολείου προβλήθηκε το σπουδαίο ντοκιμαντέρ του National Geographic με τίτλο : “Six Degrees Could Change The World”.

Μετά το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ ακολούθησε τηλεδιάσκεψη με τον Καθηγητή Βιοχημείας του τμήματος βιολογίας του ΕΚΠΑ κ. Κωνσταντίνο Βοργιά εξειδικευμένο επιστήμονα στο συγκεκριμένο θέμα .

Ο κ. Βοργιάς με απλό και κατανοητό λόγο απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς και γονείς των μαθητών και παρουσίασε την οριακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Πλανήτης. Βασική αιτία της αύξησης της θερμοκρασίας είναι η υπερβολική εκπομπή ρύπων που δημιουργούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου . Ο κ. καθηγητής ολοκλήρωσε την παρέμβασή του κάνοντας απλές προτάσεις για την καθημερινότητα των νοικοκυριών .

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της προβολής και μετά το τέλος ανταλλαγή απόψεων , προτάσεων και θέσεων από τους συμμετέχοντες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69