tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

5 λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια

Πολύ συχνά ακούμε στον περίγυρό μας, αγαπημένα μας ζευγάρια να χωρίζουν και να ξεκινάει ο καθένας τη δική του ζωή. Σίγουρα ειναι δύσκολο όταν έχεις στην καθημερινότητα σου έναν άνθρωπο και ξαφνικά τον αποχωρίζεσαι. Έχεις όμως σκεφτεί ποτέ γιατί πραγματικά χωρίζουν τα ζευγάρια;

Προτού ένα ζευγάρι σκεφτεί  να χωρίσει, θα πρέπει να σκεφτεί επίσης αν θέλει να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση του ή το γάμο του. Ουσιαστικά αν θέλει να «σώσει» τη σχέση του. Εκτός από τη συζήτηση φυσικά και με το να περνάει χρόνο μαζί το ζευγάρι, μία εξίσου καλή ιδέα είναι να επισκεφθεί από κοινού το ζευγάρι κάποιο σύμβουλο γάμου https://katerinakalliakoudi.gr/services/%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%87%ce%ad%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b6%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%82/ ή σχέσεων ώστε να συζητήσουν και να βρουν την πραγματική αιτία και πηγή χωρισμού. Παρακάτω, θα δείτε μερικούς από τους συχνότερους λόγους που χωρίζουν τα ζευγάρια.

Συχνοί Καυγάδες

Κάθε φορά λοιπόν που μαλώνει ένα ζευγάρι, σίγουρα ο λόγος είναι διαφορετικός, άλλοτε σημαντικός και άλλοτε ασήμαντος. Όταν όμως, οι καυγάδες γίνονται ολοένα και πιο συχνοί και χωρίς κατανόηση, είναι η στιγμή που το ζευγάρι αρχίζει και αναρωτιέται αν πρέπει να είναι μαζί, πόσο μάλλον αν καυγαδίζουν για μεγάλο χρονικό διαστήμα. Σε κάθε περίπτωση, ο χωρισμός δεν είναι πάντα η λύση. Το ζευγάρι χρειάζεται να συζητά με το ταίρι του και να βρίσκει λύσεις στα προβλημάτα του, όποιες κι αν είναι αυτές.

Απιστία

Στην εποχή των social media, η απιστία είναι πιο εύκολη υπόθεση καθώς οι επιρροές είναι ακόμα μεγαλύτερες. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα social media που κάποιος μπορεί να απιστήσει αλλά φυσικά το έναυσμα για απιστία μπορεί να υπάρχει παντού. Σε κάθε περίπτωση, η απιστία είναι συνήθης λόγος χωρισμού πλέον. Αρκετές όμως είναι οι φορές που μπορεί να κρύβει άλλους λόγους που οδήγησαν σε αυτήν όπως πχ η μη ενεργή σεξουαλική ζωή με το ταίρι.

Επαγγελματικοί Λόγοι

Αν ανήκεις κι εσύ στο team #careerperson, τότε μπορείς να καταλάβεις τι εννοούμε, πόσο μάλλον αν το επάγγελμά σου είναι το πάθος σου! Δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να χαράξουν μία Business πορεία στη ζωή τους και φυσικά η σχέση τους περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς η καριέρα απαιτεί αφοσίωση, χρόνο και διάθεση. Συνεπώς, αν δεν είσαι business dreamer εσύ ή το ταίρι σου, είναι δύσκολο να συνυπάρξετε καθώς ο χρόνο που θα αφιερώνετε ο ένας στον άλλον, θα είναι λιγοστός όπως και η διάθεσή σας.

Μην ξεχνάς, πως σε κάθε περίπτωση, αν ένα ζευγάρι δεν θέλει να χωρίσε, δεν έχει παρά μόνο να συζητήσει ή να επισκεφθεί έναν ψυχολόγο https://katerinakalliakoudi.gr/ εξειδικευμένο στη συμβουλευτική σχέσεων για να κάνει μία καινούρια αρχή στη σχέση σας.

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69