tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δεν "ανάψανε" την πόλη …

Τον Χριστουγεννιάτο στολισμό της Βέροιας και την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ανάμματος του δένδρου σχολιάζει με επιστολή του επαγγελματίας της πόλης. Στην επιστολή αναφέρει:

"Άναμμα δέντρου την Δευτέρα για την πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας κι αναπόφευκτοι οι συνειρμοί με το ένδοξο παρελθόν, όπου σε αντίστοιχες εκδηλώσεις ο κόσμος συνέρρεε κατά χιλιάδες κάνοντας αισθητή την παρουσία του τόσο στον εμπορικό κλάδο, δηλαδή στα μαγαζιά μας , όσο και στα καταστήματα εστίασης .

Άστοχη η επιλογή του Δήμου Βέροιας (η ομάδα των μουσικων ήταν εξαιρετική , ήταν μια συναυλία όμως που θα ταίριαζε καλύτερα σε καλοκαιρινή περίοδο ή σε κάποιο καλοκαιρινό φεστιβάλ ή σε μια πιο ανάλαφρη περίσταση) , μπόρεσε να κρατήσει για λίγη μόνο ώρα τον κόσμο που συγκεντρώθηκε εξ’αρχής στην πλατεία , η οποία «άδειασε»πολύ γρήγορα , με κάποιους λίγους να απολαμβάνουν την παραδοσιακή μουσική .

Όσοι από εμάς ήμασταν εκεί διαπιστώσαμε ότι έλειπε το γιορτινό κλίμα και η εν γένει ομορφιά των Χριστουγέννων , που τόσο περιμέναμε μικροί και μεγάλοι για να αλλάξει η διάθεση μας αλλά και για να υπάρξει κάποιο έσοδο στα μαγαζιά μας . Μηδέν .

Όσον αφορά τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πλατείας αλλά και σχεδόν όλης της πόλης , αφενός πολύ φτωχός αφετέρου ολόιδιος με πέρυσι , πρόπερσι κ.ο.κ. Δεν έγινε ούτε μια προσπάθεια να αλλάξει έστω κάτι μικρό , κάτι που θα έδινε την αίσθηση της ανανέωσης .

Και φυσικά. μην ακούσουμε το γνωστό επιχείρημα «έλλειψη χρημάτων» , τόσο το όραμα και η φαντασία , όσοι και οι σωστές επιλογές δεν είναι θέμα χρημάτων .

Δεν αξίζει αυτή η μιζέρια στην Βέροια .

Δ.Τ . (τα στοιχεία του επαγγελματία είναι στην διάθεση του Πληροφοριοδότη).".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69