tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχή των Δικηγόρων Βέροιας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών

Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, κατά τη συνεδρίασή του της 06.12.2022, ενέκρινε την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και ομόφωνα αποφάσισε την αποχή των Δικηγόρων / μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, από τα καθήκοντά τους, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και την κυβερνητική αδιαφορία για την αντιμετώπιση προβλημάτων του κλάδου.

Το πλαίσιο της εκδίκασης υποθέσεων και κατάθεσης δικογράφων διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Παραγραφές – Προθεσμίες
  2. Για τις ποινικές υποθέσεις: α) Αυτόφωρα (κρατούμενοι) β) Κρατούμενοι. (προσωρινώς ή κατόπιν καταδικαστικής απόφασης) στα Πλημμελήματα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι όταν έχει συμπληρωθεί από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως εξαετία σε α’ βαθμό και επταετία σε β’ βαθμό
  3. Καταθέσεις ενδίκων βοηθημάτων και μέσων σε όλες τις διαδικασίες (πολιτικά και διοικητικά), συμπεριλαμβανομένων αιτήσεων και αγωγών.
  4. Συζήτηση προσωρινών διαταγών και αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον πολιτικών και διοικητικών δικαστηρίων(συμπεριλαμβανομένων αιτήσεων αναστολών, αναστολών πλειστηριασμών κ.λπ.) ανεξαρτήτως εάν έχει χορηγηθεί ή όχι προσωρινή διαταγή.
  5. Αντιρρήσεις (Διοικητικά)
  6. Κατάθεση προτάσεων (20ήμερο και 100 ημέρες)
  7. Προσθήκη – Αντίκρουση
  8. Εξώδικα και επιδόσεις αποφάσεων
  9. Ένορκες βεβαιώσεις
  10. Κλήσεις – Προσδιορισμοί

Υπενθυμίζεται ότι  σύμφωνα με το άρθρο 241 παρ. 3 Κ.Πολ.Δ. δεν καταβάλλεται παράβολο αναβολής σε περίπτωση αποχής των δικηγόρων για την υποβολή αιτήματος αναβολής

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69