tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έρευνα για τις έμφυλες σχέσεις στην Ημαθία

Πανελλαδική έρευνα με τίτλο «Έμφυλες σχέσεις, ασφάλεια και ευημερία των γυναικών» υλοποιείται από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ) και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συγκεκριμένα από την Eurostat. Το ΕΚΚΕ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η εν λόγω έρευνα, η οποία υλοποιείται κατά την τρέχουσα περίοδο στο νομό Ημαθίας, αποσκοπεί στην καταγραφή των εμπειριών και των βιωμάτων των γυναικών, ηλικίας 18-74 ετών, στο πλαίσιο των έμφυλων σχέσεων που έχουν αναπτύξει κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Η συμμετοχή των ερωτώμενων είναι εθελοντική και έχουν τη δυνατότητα να αποχωρήσουν οποιαδήποτε στιγμή από τη διαδικασία.

Με τη βοήθεια συνεντεύκτριας του ΕΚΚΕ, οι ερωτώμενες καλούνται να συμπληρώσουν ένα ανώνυμο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο. Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών δεσμεύεται για τη διατήρηση της ανωνυμίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69