tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πως να μην μαλώνετε με τον σύντροφό σας για τα οικιακά

Ακόμα και τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, μπορεί να τσακωθούν για τα οικιακά. Για να το αποφύγετε αυτό, παρακάτω θα βρείτε κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε, έτσι ώστε να μην μαλώνετε με τον σύντροφό σας για τις δουλειές του σπιτιού.

Εξηγήστε την ενόχλησή σας όταν είστε και οι δύο ήρεμοι

Αν υπάρχει κάτι που αφορά στις δουλειές του σπιτιού και σας ενοχλεί, μην το αναφέρετε πάνω σε κάποιον τσακωμό. Μπορεί να σας ενοχλεί το πως ο σύντροφός σας πως τοποθετεί τα πιάτα στα ράφια ή το γεγονός πως για να στρώσει το κρεβάτι, ρίχνει το πάπλωμα στο πάτωμα ή το πως βάζει τα ριχτάρια του καναπέ απ’ την ανάποδη πλευρά.

Μην αφήσετε τον θυμό σας να μιλήσει, αλλά αντιθέτως επικοινωνήστε το ήρεμα και χωρίς να κάνετε επίθεση στον σύντροφό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε από κοινού μία λύση, για να γίνονται οι δουλειές πιο αποτελεσματικά.

Χωρίστε τις δουλειές

Όλοι οι άνθρωποι έχουν αγαπημένες και λιγότερο αγαπημένες δουλειές. Σε εσάς ίσως αρέσει να σφουγγαρίζετε, να ξεσκονίζετε, να βάζετε ηλεκτρική σκούπα και να μαγειρεύετε. Απ’ την άλλη,  ίσως στον σύντροφό σας αρέσει να πλένει τα πιάτα, να πλένει τα ρούχα των παιδιών με βρεφικά απορρυπαντικά, να ποτίζει τα λουλούδια και να πληρώνει τα κοινόχρηστα.

Το σημαντικό είναι να χωρίζετε τις δουλειές, έτσι ώστε να δυσανασχετείτε όσο λιγότερο γίνεται και να κάνετε τον ίδιο αριθμό δουλειών.

Συνεπώς, κάντε μία συζήτηση με τον σύντροφό σας, για το ποιες δουλειές προτιμάει να κάνει ο καθένας σας. Αν μία δουλειά δεν αρέσει σε κανέναν απ’ τους δύο σας, ρίξτε κλήρο, για να είστε όσο πιο δίκαιοι μπορείτε.

Επιλέξτε ποιες μέρες θα κάνετε τις δουλειές

Είναι πολύ πιθανό το πρόγραμμα σας και το πρόγραμμα του συντρόφου σας, να είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει, ότι μάλλον δεν θα μπορείτε να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού την ίδια στιγμή.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα, εφόσον έχετε φτιάξει ένα πρόγραμμα και έχετε συμφωνήσει ποιος θα κάνει τι την κάθε μέρα.

Προσλάβετε οικιακή βοηθό

Αν δεν βγάζετε άκρη και αν κανένας από τους δυο σας δεν είναι καλός με τα οικιακά, υπάρχει πάντα η λύση να προσλάβετε μία οικιακή βοηθό.

Ίσως να μην είναι η πιο οικονομική λύση, αλλά είναι καλύτερη επιλογή απ’ το να μαλώνετε με τον σύντροφό σας και οι δουλειές του σπιτιού να στοιβάζονται.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69