tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

 didactica

access ban20

pistofidis ban1

Προσκοπικό χωριό στο πάρκο Αγίων Αναργύρων έστησε το 3ο Σύστημα

Το διήμερο 15-16 Οκτωβρίου το 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας έστησε το Προσκοπικό του Χωριό, για την φετινή Δράση προβολής του ΣΕΠ 2022.

Μέσα στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων οι προσκοπικές κατασκευές, οι σκηνές, τα παιχνίδια και οι φωνές τράβηξαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, μαζί με τους εορτασμούς της Βέροιας για τα ελευθέρια της από τον Τουρκικό ζυγό, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του Συστήματος.

"Φυσικά κατά την διάρκεια του διήμερου είμασταν συνέχεια συντονισμένοι και κάναμε επαφές στα πλαίσια του παγκόσμιου Jamboree Jota Joti.

Επίσης συλλέξαμε βιβλία σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Θ. Ζωγιοπούλου. Ευχαριστούμε τον κ. Ρίζο Κώστα πρόεδρο της ΚΕΠΑ και την κ. Κοτσάλου Βούλα Βιβλιοθηκονόμο για την άριστη συνεργασία μας.

Ευαισθητοποιημένοι πάνω στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος συλλέξαμε και είδη ανάγκης για το καταφύγιο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης «Δράση για την Άγρια Ζωή».

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για τα μέλη μας, που σίγουρα το ευχαριστήθηκαν , αφού κλείσαμε την Δράση μας με το παραδοσιακό προσκοπικό hot dog" αναφέρει η ανακοίνωση του συστήματος.

311578809 485455213626977 5180090525084164492 n

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

protonio ban egraf

kyriazis

savantidou ban

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69