tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο σπίτι της Μ.Αμ.Α ο Απόστολος Βεσυρόπουλος

Το Σαββάτο 24/9, το σπίτι της Μ.Αμ.Α επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας  Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Στη συνάντηση ο κ. Βεσυρόπουλος ενημερώθηκε από την Πρόεδρο Ελένη Γεωργιάδου -Στεφανάκη για τις υπηρεσίες της Μ.Α.μ.Α ,τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα του φάσματος και οι οικογένειές τους,την ανάγκη οικονομικής στήριξης του συλλόγου μας ώστε να συνεχίζει απρόσκοπτα τις δράσεις του κ.α.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική και ουσιαστική συζήτηση με ξενάγηση στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α στη Μητροπόλεως 32, το οποίο θα γίνει κέντρο υποστήριξης για τον Αυτισμό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

"Ο κύριος Βεσυρόπουλος μας συνεχάρη για την προσπάθειά μας και το έργο που προσφέρουμε με μοναδικό γνώμονα τη στήριξή των παιδιών μας.Παράλληλα δήλωσε την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή του και φυσικά την προώθηση όλων των ζητημάτων που τέθηκαν ώστε να συνεχίσουμε κι εμείς σαν σύλλογος να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας .

Παρούσες στη συνάντηση ήταν τα μέλη του ΔΣ μας ,Λουκία Μητσα ,Καλλιόπη Μέλλιου ,Κωνσταντίνα Παναγιωτίδου και η εθελόντρια φίλη μας Έλσα Κακουλίδου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Βεσυρόπουλο για την επίσκεψή του και την επικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69