tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ρούχα για να αισθάνεστε άνετα και με αυτοπεποίθηση το καλοκαίρι

Όταν επιλέγετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα, να θυμάστε ότι το ζητούμενο είναι να αισθάνεστε άνετα και με αυτοπεποίθηση. Θέλετε να δείχνετε ωραία, αλλά να μην αισθάνεστε ότι εκτίθεστε υπερβολικά ή ότι έχετε αυτοπεποίθηση για το τι σκέφτονται οι άλλοι.

Εκτός από αυτό, θυμηθείτε να κρατάτε τα πράγματα απλά όσον αφορά τα αξεσουάρ και τα υποδήματα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι όλη η προσοχή να είναι στραμμένη στα παπούτσια σας και όχι στο ντύσιμό σας!

Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική εποχή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με νέα ρούχα, είτε αναζητάτε τις τελευταίες τάσεις είτε απλώς θέλετε να προσθέσετε χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας. Είτε θέλετε να πειραματιστείτε με νέα στυλ είτε να παραμείνετε στη ζώνη άνεσής σας, το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Ακολουθούν οι 8 καλύτερες συμβουλές μας για το καλοκαιρινό στυλ:

1. Ενημερώστε την ντουλάπα σας με νέα κομμάτια

2. Προσθέστε χρώμα με αξεσουάρ όπως παπούτσια και τσάντες

3. Φορέστε τα statement κομμάτια ως μέρος ενός outfit και όχι ως μεμονωμένο αντικείμενο.

4. Ανακατέψτε υφές και χρώματα για μια εμφάνιση που θα σας κάνει να νιώθετε μοναδική και δημιουργική.

5. Φορέστε σορτς, φορέματα και παντελόνες με φλατ ή σανδάλια αντί για τακούνια (μπορείτε πάντα να προσθέσετε τακούνια αργότερα)

6. Αν δεν σας αρέσει να φοράτε κοντές φούστες ή φορέματα, συνδυάστε τα με παντελόνια ή τζιν αντ' αυτού

7. Δοκιμάστε τα μάξι φορέματα για έναν εύκολο τρόπο να αναβαθμίσετε ένα ντύσιμο χωρίς να δείχνετε υπερβολικά ντυμένοι

8. Φορέστε ελαφριά υφάσματα όπως βαμβάκι και λινό κατά τη διάρκεια της ημέρας και πιο βαριά υφάσματα όπως μαλλί τη νύχτα - αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη δροσιά σας όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν

Μην ξεχνάτε το χρώμα!

Τα έντονα χρώματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι γιατί δείχνουν τόσο αναζωογονητικά και ζωντανά! Τα φωτεινά χρώματα όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί ή ακόμα και το μπλε ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμά σας και σας δίνουν μια έξτρα ώθηση ενέργειας τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες! Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πιο ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο ή το λευκό, για μια πιο εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αλλά και να τολμήσετε τα πάντα φορώντας πολύχρωμα φορέματα με μαγιό ή μόνα τους!

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Είτε θέλετε να προσθέσετε χρώμα είτε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να πειραματιστείτε με διαφορετικά στυλ και τάσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69