tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας: Δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κοινωνικής αλληλεγγύης

Tην Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας, πραγματοποιήθηκε δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κοινωνικής προσφοράς/αλληλεγγύης των μαθητών/τριών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας.

Στόχος της δράσης ήταν η ενημέρωση των μαθητών/τριών για τη λειτουργία της Δομής και η ενίσχυση της κοινωνικής τους ενσυναίσθησης, καθώς και η ανάδειξη της αναγκαιότητας υιοθέτησης μιας κουλτούρας κοινωνικής προσφοράς/αλληλεγγύης τόσο από την εκπαιδευτική όσο και την τοπική κοινωνία.

Οι μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση για τη λειτουργία της Δομής και παρέδωσαν φάρμακα και αναλώσιμα είδη που συγκεντρώσαν, προκειμένου να μοιραστούν στους ωφελούμενους ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ας συμβάλουμε όλοι μας και με τον τρόπο που δύναται ο καθένας  στην ενίσχυση της κουλτούρας της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, καθώς η αναγκαιότητα αυτής ενεργοποίησης κρίνεται επιτακτική στις μέρες μας.

eeek alex6

Ευχαριστήριο για συμβολή σε πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων

Το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τους αρτοποιούς κ. Δούκα Κωνσταντίνο και κ. Λατινόπουλο Αχιλλέα για την συμβολή τους στην υλοποίηση εκπαιδευτικής δράσης στο πλαίσιο προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο "Ταξιδεύοντας με παραδοσιακές συνταγές". Mοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με ομάδα μαθητών/τριών μας σχετικά με το επάγγελμα του αρτοποιού και παρουσίασαν την εκτέλεση μιας παραδοσιακής συνταγής ψωμιού. "Αδημονούμε για την επόμενη συνάντηση-συνεργασία που θα λάβει χώρα στο εργαστήριο αρτοποιείας τους και ευελπιστούμε σε ανάλογες συνεργασίες και με άλλους επαγγελματίες της πόλης μας" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69