tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη φοιτητών του ΑΠΘ στο βιολογικό καθαρισμό της ΔΕΥΑΒ

Την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός) της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) στη Βέροια επισκέφθηκαν 95 φοιτητές του 6ου εξάμηνου του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, με τις καθηγήτριές τους Δομνίκη Ιωαννίδου Πολιτικός Μηχανικός Msc,DIC ΕΔΙΠ στον Τομέα Υδραυλικής κ Τεχνικής Περιβάλλοντος και Αντιγόνη Ζαφειράκου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια. Η εκπαιδευτική εκδρομή έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος κορμού Τεχνική Περιβάλλοντος. Αντίστοιχες επισκέψεις από το ΑΠΘ είχαν πραγματοποιηθεί πριν από εννέα και δεκαέξι χρόνια.

Στην εγκατάσταση τους υποδέχθηκαν και τους ξενάγησαν, ο Γενικός Δ/ντής της ΔΕΥΑΒ κ. Θωμάς Αχτσής, ο Προϊστάμενος της εγκατάστασης κ. Γέωργιος Μπίσμπας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γεώργιος Μαυρίδης και ο κ. Γκανάτσιος Γεώργιος, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας που λειτουργεί την εγκατάσταση.

Οι φοιτητές με τις καθηγήτριες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εγκατάσταση, ενώ έθεσαν και ερωτήσεις για την κατανόηση της όλης λειτουργίας. Εντυπωσιάστηκαν από την εικόνα που αντίκρυσαν, από το αποτέλεσμα της εκροής και σχολίασαν ιδιαίτερα την έλλειψη δυσοσμίας, κάτι που είναι συνηθισμένο στους περισσότερους βιολογικούς καθαρισμούς. Αποχώρησαν με ανοικτή πρόσκληση για όποτε το θελήσουν να επισκεφθούν ξανά την ΔΕΥΑΒ, αφού η μετάδοση της εμπειρίας και της γνώσης είναι καθήκον των μεγαλύτερων προς τους νέους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69