tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γνωριμία και επαφή με τη φύση για τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Βήματα Μαζί»

Τη χαρά να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία της δενδροφύτευσης είχαν έξι (6) παιδιά που φοιτούν στο πρωϊνό τμήμα των ενηλίκων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Βήματα Μαζί» μαζί με τους τρεις (3) συνοδούς τους που βρέθηκαν στο Πάρκο της Ελιάς.

Στο πλαίσιο της γνωριμίας και της επαφής τους με το περιβάλλον και τη φύση και σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, οι μαθητές του ΚΔΑΠ μαζί με την υπεύθυνη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Βήματα Μαζί», κα Φωτεινή Οικονομίδου, την κοινωνική λειτουργό, κα Νέλλυ Παπαδοπούλου και την μουσικό, κα Νίκη Πραντσίδου, με τη βοήθεια δημοτικού υπαλλήλου, ήρθαν σε επαφή με το χώμα, φύτεψαν θάμνους και έμαθαν για την καλλιέργεια των φυτών.

Η δράση εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου Βέροιας να ενσωματώσει όλες τις κοινωνικές ομάδες σε ενέργειες που έχουν στόχο την προώθηση ίσων ευκαιριών και ιδιαίτερα μέσα από κινήσεις που αφορούν στη φροντίδα του περιβάλλοντος και στον σεβασμό προς τους κοινόχρηστους χώρους.

Dentrofuteusi KDAP MEA1

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69