tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράση δια ζώσης νομικής πληροφόρησης σε θέματα εργατικού δικαίου και δικαίου κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας διοργανώνουν την Δευτέρα 23 Μαΐου  2022 και ώρα 12:00-18:00 δράση δια ζώσης νομικής πληροφόρησης σε θέματα εργατικού δικαίου και δικαίου κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος.

Νομικοί συνεργάτες του ΙΝ.Ε./Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντούν σε εξατομικευμένα ερωτήματα και προβληματισμούς, σχετικά με:

Α) το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις κλπ.) και

Β) τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ.).

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας (Ελευθερίας 10, Βέροια).

Επισημαίνεται ότι για την υλοποίηση της δράσης θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (συναντήσεις κατόπιν ραντεβού, τήρηση αναγκαίων αποστάσεων, υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους, διάθεση αντισηπτικών υγρών κλπ.)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό συνάντησης μπορείτε να απευθύνεστε:

Α) Στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59132, Βέροια, τηλ.: 23310 75673 & 23310 24424, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Δημητριάδου Θωμαή, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία  ΚΑΙ

Β) Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, Ελευθερίας 8, Βέροια, τηλ. 23310 24730, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Πρόσωπο επικοινωνίας: Βαλδήρ Ιωάννα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69