tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βέροιας στο πλάι του Συλλόγου ΜΑμΑ

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου,στα πλαίσια συνεργασίας Φορέων Υποστήριξης των Πολιτών,πραγματοποιήθηκε συνάντησης της Αντιδημάρχου Γεωργίας Μπατσαρά, (θεμάτων Kοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Βέροιας), μαζί με την ομάδα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βέροιας και τις κυρίες Αγγελή Παρασκευή (Προϊσταμένη Κοιν. Υπηρεσίας),Πανάγου Κατερίνα, Σπανίδου Ζηνοβία,Χουρσουζίδου Ιωάννα με εκπροσώπους του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. και συγκεκριμένα την Αντιπρόεδρο κα. Ακρίβου Ευδοξία, την Εθελόντρια Επιστημονική Σύμβουλο κα. Αναγνώστου Ειρήνη και τη Διευθύντρια του ΚΔΑΠ- ΑΜΕΑ  Μ.Α.μ.Α κα. Λαγοπούλου Ολυμπία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα,όπου συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν στα προγράμματα εκπαίδευσης- υποστήριξής προς τα Άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού. Ένα από τα σημαντικά αποτελέσματα της αναλυτικής συζήτησης,ήταν η θερμή συμφωνία για συνεργασία μεταξύ του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. και του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Βέροιας,σε μια σειρά από σημαντικούς τομείς.

Επίσης, η Κυρία Λαγοπούλου, παρέδωσε ένα φάκελο με ζωγραφιές των ωφελούμενων του ΚΔΑΠ, τις οποίες έφτιαξαν με πολλή αγάπη για τη μαμά, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και οι οποίες θα κοσμήσουν το χώρο του κέντρου κοινότητας.

"Είναι σημαντικό οι φορείς μια πόλης να έχουν ανοιχτές τις πόρτες της συνεργασίας,διότι μόνο έτσι μπορούμε να πιστέψουμε ότι θα υπηρετήσουμε τις πολλαπλές ανάγκες των πολιτών οι οποίοι αδυνατούν να διεκδικήσουν μόνοι τα δικαιώματά τους" σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ΜΑμΑ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69