tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνίας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας προκηρύσσει εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου, ΄Α περιόδου 2022.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εφόσον είναι πολίτες άλλων χωρών, θα πρέπει διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα) οι οποίοι κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο κτίριο της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Βενιζέλου 87, στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων, την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2022 με ώρα ενάρξεως 09:00 π.μ..

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευμένη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στη Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Ημαθίας, εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας αυτής, μέχρι πέντε (5) εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία των εξετάσεων, ήτοι την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, ημέρα κατά την οποία θα αναρτηθεί στην Υπηρεσία κατάσταση με τα ονόματα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι συνυποβάλλουν με την αίτησή τους τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητος ή διαβατηρίου ή άδειας οδήγησης για την ταυτοποίηση του ενδιαφερομένου και τη διαπίστωση της ημερομηνίας γέννησης.

2. Σε περιπτώσεις υπηκόων άλλων χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, αποδεικτικά έγγραφα που σχετίζονται με τα στοιχεία τους, την ηλικία, υπηκοότητα και την μόνιμη διαμονή τους συμπεριλαμβανομένης και της άδειας παραμονής στις περιπτώσεις που προβλέπεται.

3. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναφέρεται η ταχυδρομική διεύθυνση της μονίμου κατοικίας του και επιπρόσθετα αποδεικτικά στοιχεία αυτής (στοιχεία 2 από τα οποία θεμελιώνεται η συνήθης κατοικία προσώπου είναι ενδεικτικά τα εξής: η εγκατάσταση από κοινού με την οικογένειά του (στοιχεία διαμονής - εργασίας του ιδίου και λοιπών μελών της οικογένειας), η φορολόγηση στη χώρα, η διατήρηση ιδιόκτητης ή μισθωμένης οικίας, η κοινωνική ασφάλιση, η ιδιότητα του δημότη της πόλης στην οποία είναι εγκατεστημένος, στοιχεία εκπαίδευσης τέκνων, στοιχεία διάφορων συναλλαγών (λογαριασμοί ηλεκτρισμού, τηλεφώνου κ.λ.π.), καθώς και άλλα στοιχεία από τα οποία προκύπτουν στενοί δεσμοί του ατόμου με τον τόπο αυτό, ανάλογα με την περίπτωση).

4. Πληρωμένο Ηλεκτρονικό παράβολο 26 € (www.gsis.gr→ Υπηρεσίες προς πολίτες → e-παράβολο → Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων / Ραδιοεπικοινωνίες → Ραδιοερασιτέχνες, Πτυχίο → Συμμετοχή στις εξετάσεις για πτυχίο [κωδικός 5113]).

5. Δύο φωτογραφίες (υποβάλλονται μετά την επιτυχή έκβαση των εξετάσεων, για την έκδοση του πτυχίου).

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον τρεις (3) υποψήφιοι.

Η προσέλευση των υποψηφίων θα γίνεται οπωσδήποτε 15 λεπτά νωρίτερα ώστε να διενεργείται προέλεγχος στοιχείων ταυτοπροσωπίας και των παραστατικών που προβλέπονται ως μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς COVID-19.

Σημειώσεις, βοηθήματα, βιβλία και κάθε είδους ηλεκτρονικές συσκευές απαγορεύονται να μεταφέρονται στην αίθουσα των εξετάσεων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69