tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αφίχθη στη Βέροια ο Αρχιεπίσκοπος

Έφθασε στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά στη Βέροια, λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος, ο οποίος θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για την επέτειο της συμπληρώσεως 200 ετών από το ολοκαύτωμα της ηρωικής πόλεως Ναούσης, τη θυσία των 1241 Ναουσαίων Νεομαρτύρων και τη μάχη της Δοβρά  και θα λαμπρύνει με την σεπτή παρουσία του τις λατρευτικές, επιστημονικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε στον αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα και πατέρες της Ιεράς Μονής.  

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την άφιξη του προσκύνησε στο Καθολικό της Ιεράς Μονής την εφέστιο και θαυματουργό Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δοβρά καθώς και το ιστορικό λάβαρο της Επαναστάσεως του 1821 από την Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69