tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

super course

Δήμος Βέροιας: Ανταπόκριση στα αιτήματα πολιτών μέσω της εφαρμογής

Μέσω της εφαρμογής που ανέπτυξε ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται κοντά στους πολίτες ακούγοντας και διεκπεραιώνοντας τα αιτήματά του.

Με επιφύλαξη οφείλω να πω δοκίμασα την εφαρμογή στο κινητό μου πριν λίγες ημέρες. Για την ακρίβεια πηγαίνοντας το πρωί στην εργασία μου είδα το απέναντι οικόπεδο να έχει μετατραπεί για ακόμη μία φορά σκουπιδότοπος. Κλαδιά, ελαστικά, στρώμα, κλούβες κι άλλα αντικείμενα, καθώς κι ένα σπασμένο καπάκι του κάδου δημιουργούσαν μια εικόνα καθόλου ευχάριστη.

Αμέσως φωτογράφησα το «σκηνικό», συνδέθηκα στην εφαρμογή, δήλωσα στην υπηρεσία καθαριότητας την περιοχή και το θέμα περιγράφοντας αυτά που βλέπω και ‘ανέβασα’ την σχετική φωτογραφία.

Ένα μήνυμα με ενημέρωσε αμέσως στο κινητό μου ότι το αίτημά μου παραλήφθηκε.

Πριν ολοκληρωθούν δύο ημέρες ένα νέο μήνυμα με ενημέρωσε ότι το αίτημα μου ολοκληρώθηκε, με πλήρη περιγραφή των εργασιών που πραγματοποίησε η αρμόδια υπηρεσία.

Δεν σας κρύβω ότι ξαφνιάστηκα. Δεν γνώριζα πόσο άμεσα λειτουργούν τα αντανακλαστικά της αυτοδιοίκησης. Οι ώρες μου φάνηκαν ατελείωτες μέχρι το σχόλασμα, για να δω με τα ίδια μου τα μάτια το αποτέλεσμα των εργασιών στο οικόπεδο – χωματερή. Η έκπληξή μου μεγάλη. Η εικόνα που αντίκρισα με ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και μπορώ να πω με έκανε περήφανη. Περήφανη για την πόλη μου που ανταποκρίθηκε τόσο άμεσα στο αίτημα μου, φροντίζοντας το περιβάλλον που ζω εγώ και η οικογένειά μου να παραμείνει καθαρό.

Χωρίς αμφιβολία σας προτρέπω να την χρησιμοποιήσετε για όποιο θέμα κι αν σας απασχολεί.

Διαβάστε περισσότερα για την εφαρμογή εδώ!

methodos orizontio

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69