tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έρασμος: "Ο Τέλης Σιδηρόπουλος έκανε την Πρωτοβουλία...θεσμό"

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Τέλη Σιδηρόπουλου εξέδωσε ο Έρασμος. Αναλυτικά:

"To ΔΣ και οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απρόσμενη εκδημία του Αρχιτέκτονα – Μηχανικού και Προέδρου της «Πρωτοβουλίας για το παιδί» Τέλη Σιδηρόπουλου. Ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην τοπική μας κοινωνία, ως «θεμέλιος, ακρογωνιαίος λίθος» στο δύσκολο οικοδόμημα του εθελοντισμού,  και ειδικότερα στο τόσο ευαίσθητο αντικείμενο της προστασίας του κακοποιημένου παιδιού, αναλαμβάνοντας ο ίδιος μια …πρωτοβουλία που έγινε πραγματικός θεσμός αγάπης και έργου σε μια εποχή που οι αρμόδιοι θεσμοί ήταν και παραμένουν απόντες εν πολλοίς.

Η παρακαταθήκη που άφησε,  με την οργάνωση του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί», ενός ισχυρού σήμερα φορέα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας, που στήριξε και υποστηρίζει  εκατοντάδες κακοποιημένα παιδιά, από το 2006, είναι τεράστιας σημασίας. Το όνομα του Τέλη έχει ήδη γραφτεί στην Ιστορία, μα πιο πολύ στις καρδιές των ωφελούμενων παιδιών,  των συναδέλφων του και όλων ημών που συναγωνιστήκαμε κοντά του, σε κοινούς αγώνες του εθελοντισμού, με συναφή αντικείμενα, αλλά πρωτίστως με κοινή αφετηρία την ανιδιοτελή αγάπη μας για τον άνθρωπο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους εργαζομένους της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», με την ευχή ο Θεός να αναπαύσει μια ψυχή που αδιαμφισβήτητα επιτέλεσε άριστο και Θεάρεστο έργο!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69