tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έρασμος: "Το 2022 μπορεί να γίνει μια χρονιά με λιγότερη βία"

Από τον Έρασμο ανακοινώθηκαν τα εξής: "Η ενδοοικογενειακή ή οιασδήποτε άλλης μορφής βία είναι μια ανοιχτή και χρόνια «πληγή» που έχει ξεπεράσει κατά πολύ και στην Ελλάδα τις «κόκκινες γραμμές» του φόνου με δεκάδες γυναικοκτονίες το 2021, ενώ κάποιες έλαβαν χώρα ήδη από τις πρώτες μέρες του 2022.

Πρόκειται για ένα «κρυφό» ή μάλλον καλά… «κρυμμένο» πρόβλημα, πολλές φορές, ακόμη και των ανθρώπων της διπλανής μας πόρτας, που είτε οι ίδιοι, είτε οι εγγύς και μακράν συγγενείς, γείτονες και συνάνθρωποί τους δε τολμούν ή δε θέλουν ν’ αγγίξουν και να θεραπεύσουν! Πόσο μάλλον να μιλήσουν και να απευθυνθούν τόσο τα ίδια τα θύματα, όσο και ο περίγυρος, στους αρμόδιους.

Ο Ξενώνας Βραχείας Διαμονής του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», τηρώντας απολύτως τόσο το πρωτόκολλο κανόνων εχεμύθειας και απορρήτου, όσο και τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα ασφαλούς ένταξης των ωφελούμενων (COVID 19, ιατρικές εξετάσεις μεταδοτικών νοσημάτων κλπ) αποτελεί ένα ασφαλές καταφύγιο για θύματα κακοποίησης (μητέρας – παιδιού) ανεξαρτήτως κοινωνικής, οικονομικής επιφάνειας, πεποιθήσεων ή όποιων άλλων διακρίσεων, και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στέγη, διατροφή, ψυχοκοινωνική στήριξη και νομική βοήθεια, παρέχοντας τη δυνατότητα σταδιακής αποκατάστασης και ομαλής κοινωνικής, ακόμη και εργασιακής επανένταξης, στο μέτρο του εφικτού.

Τηλεφωνήστε στην 24ωρη γραμμή υποστήριξης του «Έρασμου» 23310-74073 για περιστατικά κακοποίησης που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης ή κλείστε ραντεβού με την επιστημονική μας ομάδα (Ψυχολόγους – Κοινωνική Λειτουργό) στα γραφεία μας Μ. Αλεξάνδρου 17, στο κέντρο της Βέροιας, Δευτέρα – Παρασκευή, 9.00 – 14.00.

Η σιωπή σκοτώνει. Μίλα και προφυλάξου!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69