tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Δεν την είπα ποτέ να μην εμβολιαστεί" λέει ο πνευματικός της 60χρονης που πέθανε

Διεύψευσε ότι παρακινούσε την 60χρονη Ανατολή, που έχασε την ζωή της μετά από μάχη με τον κορονοϊό, να μην εμβολιαστεί ο πνευματικός της άτυχης γυναίκας.

Μιλώντας στην κάμερα της τηλεόρασης Alpha και της εκπομπής ΤLife τόνισε ότι διαβεβαίωσε την 60χρονη ότι το εμβόλιο δεν έχει καμιά σχέση με την θρησκεία και της είπε ότι μπορεί να το κάνει, σε παλαιότερη κουβέντα τους ενώ για τα μηνήματα που αντάλαξε μαζί της υποστήριξε ότι στόχος του ήταν να ανεβάσει την ψυχολογία της ασθενούς και να μην νιώθει μόνη στο νοσοκομείο.

Ο πατήρ Αθανάσιος δήλωσε ότι συντάσετε με αυτά που λέει η Ιερά Σύνοδος και πρόσθεσε ότι όταν τον ρωτά κάποιος, του λέει να ρωτήσει τον γιατρό του.

Στον Alpha και το ΤLife μίλησε και ο ιερέας του Ζερβοχωρίου πατήρ Ιωάννης. Και αυτός προτείνει σε όσους τον ρωτούν να συμβουλευτούν τον γιατρό τους και όχι ιερέα.

Όσον αφορά το αν είναι εμβολιασμένοι, ο πατήρ Αθανάσιος είπε ότι νόσησε από κορονοϊό και όταν περάσει το εξάμηνο θα κάνει την δεύτερη δόση ενώ ο πατήρ Ιωάννης δήλωσε ότι δεν εμβολιάστηκε για λόγους υγείας αλλά θέλει να το κάνει.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69