tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόσκοποι Βέροιας: Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα ανακύκλωσης κινητών

Οι Πρόσκοποι Βεροίας ανακοίνωσαν ότι για έκτη συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκε µε επιτυχία το Πρόγραµµα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων µε τη VODAFONE.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Με ακόμα μεγαλύτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι τα Συστήματα της Βέροιας (3ο Σ.Δ/Π, 7ο Σ.Ν/Π, 2ο Σ.Α/Π και 5ο Σ.Π), κατάκτησαν την 1η,3η,17η και 20η θέση αντίστοιχα και κατατάχθηκαν μέσα στα 20 πρώτα Προσκοπικά Συστήµατα ανά την Ελλάδα συγκεντρώνοντας συνολικά 2.011 τεμάχια Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ προς ανακύκλωση, αποδεικνύοντας έµπρακτα για ακόµη µία φορά την αγάπη τους για τη φύση.

Καθένα από τα Συστήµατα επιβραβεύτηκε από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την προσπάθειά του κερδίζοντας 1 φωτογραφική μηχανή για να αποτυπώνει τις δράσεις που πραγματοποιεί. Τα δώρα απονεµήθηκαν στην τελετή λήξης της 30ης Πανελλήνιας Ανιχνευτικής Πολιτιστικής Ενημέρωσης (Π.Α.Π.Ε.) στη Χαλκίδα, το Σάββατο 26 Απριλίου 2014.

Οι Πρόσκοποι Βέροιας µέσω του προγράμματος ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ που συμμετέχουν τα τελευταία 6 χρόνια , στα πλαίσια των προγραµµάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Vodafone και ανάπτυξης Οικολογικής Συνείδησης του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, καλούν όλους τους συμπολίτες να αναζητήσουν στα συρτάρια, στις ντουλάπες, στο γραφείο τους ,παλιά κινητά τηλέφωνα, φορτιστές και αξεσουάρ (πχ. Φορτιστές , hands-free) τα οποία μπορούν να απορρίψουν στους κάδους συλλογής που υπάρχουν στους κάδους που υπάρχουν στα Προσκοπικά Συστήµατά μας (2o Σύστημα Α/Π-Ίωνος 10 / 3o Σύστημα Δ/Π-Μπιζανίου 4 /5o Σ.Π.-Γοργοποτάμου 7 / 7o Σύστημα Ν/Π-Φωκίωνος 78) αλλά και στο Κατάστημα της Vodafone της Βέροιας». 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69