tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά μοίρασε ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Μετά την καθιερωμένη διανομή των δεμάτων την 1η Δεκεμβρίου του Ομίλου προστασίας παιδιού στα προστατευόμενα μέλη του, άρχισε ο μεγάλος αγώνας της προσφοράς του για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κι αυτό γιατί τα πρωτοχρονιάτικα δέματα θα είναι ενισχυμένα με τα απαραίτητα εδέσματα για το τραπέζι των εορτών αλλά και γιατί πλησιάζει η Πρωτοχρονιάτικη γιορτή του Ομίλου, η γιορτή των δώρων για τα παιδιά του.

Φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλεται να τηρήσουμε όλοι προς όφελος της δημόσιας υγείας η γιορτή δεν θα πραγματοποιηθεί σε δημόσιο χώρο , όμως συνεπείς στις υποχρεώσεις μας μοιράσαμε τα πρωτοχρονιάτικα δώρα λίγο πριν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών.

Αμέριστοι συμπαραστάτες πάντα , οι αγαπητοί συμπολίτες μας που έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους στο έργο μας . Καταστήματα, έμποροι, επιχειρήσεις και πολλοί ατομικά συμπολίτες μας, ευαισθητοποιημένοι με τα άπορα παιδιά, συνεισφέραν οικονομικά και υλικά για να προσφέρουν χαρά και οικονομική στήριξη, ικανή να εξασφαλίσει τα όμορφα και χρήσιμα δώρα των παιδιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69